Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، غلامرضا خوش خلق با اشاره به اینکه بخش عمده‌ای از طرح‌های برقی، به سرانجام رسیده است، گفت: امیدواریم مابقی آن‌ها نیز تا پایان خرداد به مدار وارد شوند.

وی با اشاره به ضرورت همکاری مردم برای گذر از پیک تابستان بدون بروز مشکل افزود: در اوج مصرف در اردیبهشت امسال، با افزایش یک درجه دمای بیشتر هوا نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۹ درصد افزایش مصرف در تهران اتفاق افتاد که این عدد قابل توجه است و ادامه آن شبکه برق را در تابستان با مشکل مواجه خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل برق منطقه‌ای تهران با بیان اینکه خواهش ما از مردم مدیریت مصرف در زمان پیک از ساعت ۱۲ ظهر تا ۴ بعدازظهر است، ادامه داد: در ۱۰۰ روز تابستان بیشترین مصرف متعلق به دستگاه‌های سرمایشی است که یک سوم مصرف را به خود اختصاص می‌دهد که اگر مردم با تنظیم ترموستات و کنترل مصرف، ما را همکاری کنند، تابستان امسال در تأمین برق با مشکل مواجه نمی‌شویم.

خوش خلق در خصوص طرح‌های اجرا شده در تهران گفت: اجرای پست‌های متعدد ۶۳ کیلوولت توسعه ۲۳۰ ولت و ۴۰۰ کیلو ولت و ۱۰۰ کیلومتر کابل کشی به منظور بهینه سازی و نوسازی شبکه از جمله طرح‌های اجرا شده است.

وی با بیان اینکه کابل کشی‌های در حال اجرا در تهران، به صورت فنی انجام می‌شود، ادامه داد: در دو سال گذشته ۵۳۴ کیلومتر کابل کشی فنی در تهران انجام شده که این مدل توسعه شبکه با وجود هزینه‌های زیاد آن نسبت به مدل هوایی و نگهداری سخت آن از نظر ایمنی و امنیت شبکه مدل مناسب‌تری است.

وی افزایش مصرف و دمای هوا را سبب محدودیت در ارائه خدمات شبکه برق دانست و افزود: اگر افزایش مصرف و افزایش دما اتفاق بیافتد شبکه به صورت خودکار و یا دستی از مدار خارج می‌شود.

مدیرعامل برق منطقه‌ای تهران میزان تلفات شبکه برق کشور را ده درصد دانست و گفت: شبکه انتقال در تهران دو درصد تلفات دارد.

خوش خلق قیمت برق را در سبد خانوار بسیار کم دانست و ادامه داد: اگر ما معادل ۲۴ ساعت برق به خانوار تحویل دهیم، هزینه دریافتی از آن‌ها معادل یک باطری قلمی نیز نیست؛ این در حالی است که سال ۹۰ با اجرای طرح هدفمندی یارانه‌ها و افزایش قیمت برق از ۱۷ تومان به ازای هر پر کیلووات به ۴۲ تومان رشد مصرف منفی شد، اما سال ۹۱ با تغییرات قیمت دلار، دوباره میزان مصرف اوج گرفت.

وی با اشاره به تولید ۶۰۰ گرم گاز آلاینده به ازای تولید هر کیلو وات برق افزود: هر میزان مصرف کاهش یابد حجم گازهای آلاینده نیز کاهش خواهد یافت.

خوش خلق افزود: امسال در تهران باید ۲ هزار مگاوات مدیریت مصرف انجام شود که برای تحقق آنان نیازمند همکاری همه ارگان‌ها هستیم.

وی گفت: سال گذشته در پیک مصرف تابستان تهرانی‌ها ۱۰ هزار و ۱۸۲ مگاوات برق مصرف کردند که پیش بینی می‌شود این رقم امسال ۶۰۰ تا ۷۰۰ مگاوات افزایش یابد.

کد خبر 4618933 محبوبه فکوری

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت نیرو صنعت برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۹۴۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتکا صرف به خودروهای بنزین عاملی در بروز ناترازی بنزین

حسن کریمی سنجری کارشناس خودرو و مدیر پروژه خودروهای برقی وزارت صنعت معدن و تجارت در گفت وگو با خبرنگارمهر، درباره علت بروز ناترازی بنزین در کشور و نقش خودروهای داخلی در بروز این مسئله گفت: تقریباً ۱۰۰ درصد خودروهایی که استفاده می‌کنیم خودروهای فسیل سوز هستند و ما جز کشورهایی هستیم که توسعه خودروهای سبز و استفاده کننده از سوخت غیر فسیلی خیلی کم در کشور ما اتفاق افتاده است.

وی در ادامه بیان کرد: مثلاً خودروهای برقی خیلی کم در کشور ما توسعه پیدا کرده است ولی در کشوری مثل چین ۱۰۰ درصد ناوگان حمل و نقل شهری مثل اتوبوس‌ها برقی هستند و از این منظر آنها توسعه یافتگی ۱۰۰ درصد را دارند ولی در کشور ما این اتفاق رخ نداده است.

کریمی سنجری ادامه داد: مسئله دیگری که داریم این است که ما خودروی فرسوده زیاد داریم. مصرف بنزین خودروی‌های فرسوده بیشتر از یک خودروی غیر فرسوده است. علاوه بر این خودروهای غیر فرسوده تکنولوژی قدیمی دارند و خودروهای جدید یک تحول در تکنولوژی موتورشان اتفاق افتاده است با اینکه ما فاصله‌ای زیاد با دنیا از حیث تکنولوژی موتور داریم با همین نگاه در مقایسه با خودروهای فعلی خودروهای فرسوده ما مصرف بالایی دارند.

وی در ادامه بیان کرد: نکته بعدی تأثیر گذار در ناترازی بنزین این است که قیمت سوخت در کشور نا خیلی پایین است بر اساس اعلام شرکت پخش و پالایش ۲۵ هزار تومان قیمت تمام شده بنزین است در حالی که بنزین را چیزی بین هزار و ۵۰۰ تا ۳ هزار تومان به مردم تحویل می‌دهیم و خیلی انگیزه‌ای برای صرفه جویی در سوخت برای مردم وجود ندارد.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه نفوذ کم خودروهای سبز، وجود خودروهای فرسوده و میانگین مصرف بالای سوخت در خودروهای موجود در کشور و قیمت پایین بنزین باعث شده که خیلی انگیزه‌ای برای مدیریت مصرف بر بنزین در کشور وجود نداشته باشد.

این کارشناس خودرو ادامه داد: راه کار غلبه بر این ناترازی این است که دو اقدام مهم انجام دهیم ابتدا اینکه خودروهای برقی در کشور به عنوان یک موضوع مهم مورد توجه سیاست گذاران به ویژه وزارت نفت و وزارت نیرو قرار بگیرد و کمک کنند که خودروهای برقی در کشور توسعه پیدا کنند اما از مسیر درست آن یعنی زیر ساخت آن فراهم شود و ارگانی که جز وظایف آن باشد اقدام به واردات خودروی برقی کند.

وی ادامه داد: از سوی دیگر شرکت‌های خودروساز باید اقدام به واردات این خودروهای برقی کنند و آنها را جایگزین خودروهای فسیلی کنند و هدف گذاری کنیم که در ۵ سال آینده ناوگان حمل و نقل شهری با کمک وزارت نیرو، وزارت نفت و صنعت خودروسازی برقی کنیم.

کد خبر 6100069 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • تولید پایدار برق در اوج بار مصرف/ به استقبال تابستان می‌رویم
  • استقرار تدریجی جو پایدار در البرز/ دمای هوا افزایش می‌یابد
  • با تعامل و همکاری از فرصت باقیمانده استفاده کنیم
  • صنایع در صورت رعایت مصرف از مشوق‌های پیش‌بینی شده بهره‌مند می‌شوند
  • اتکا صرف به خودروهای بنزین عاملی در بروز ناترازی بنزین
  • تابستان منهای خاموشی
  • تلاش می‌کنیم کرمان در سال ۱۴۰۳ به قرارگاه آبادانی تبدیل شود
  • مشترکان کم‌مصرف برق، خودرو جایزه می‌گیرند
  • عبور موفق از پیک تابستان نیازمند همراهی مردم/ جایزه ۶۰۰ دستگاه خودرو ویژه مشترکین کم مصرف
  • عبور موفق از پیک تابستان امسال نیازمند همراهی مردم کردستان