Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان رضا اردکانیان وزیر نیرو در حاشیه همایش ارزیابی عملکرد روابط عمومی‌های وزارت نیرو در شرکت‌های آب و برق گفت: با نوآوری و اصلاحات انجام شده در سیستم نیرو‌های برق موجود، ​ ۳۲۰ مگاوات افزایش توان و با رفع محدودیت‌ها در نیروگاه‌های موجود و ۲۵۰ مگاوات به ظرفیت تولید برق در کشور اضافه شده است؛ که با در نظر گرفتن این اعداد، میزان تولید برق در کشور، امسال به ۳ هزار و ۸۰۰ مگاوات رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه هدف گذاری وزارت نیرو برای تولید برق در کشور ۵ هزار مگاوات است، گفت: مابقی این نیاز نیز از طریق نیروگاه‌های برق آبی که بطور عمده در خوزستان قراردارند، تامین شده است.

وزیر نیرو با اشاره به تنگنا‌های ارزی موجود کشور ادامه داد: با وجود مضیقه‌های ارزی، ​ مشکل مبادلات پولی و مسائل مربوط به خرید تجهیزات، ​توانستیم اوج بار تابستان سال ۹۸ را با موفقیت طی کنیم.

بیشتر بخوانید :همه چیز درباره حذف قبوض کاغذی برق از ۲ ماه دیگر

آقای اردکانیان با اشاره به وارد مدار شدن ۱۵ نیروگاه جدید در ۱۲ استان کشور گفت: اجرا و تکمیل این نیروگاه مستلزم صرف یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون یورو بوده است که با وجود همه مشکلات این کار با موفقیت انجام شد.

وزیر نیرو با تاکید بر اینکه دستیابی ما به یک تجربه و اخلاق صحیح مصرف برای عبور از زمان اوج بار مهمتر از تولید است، افزود: با اجرای ۱۱ برنامه، از جمله جابجایی بار صنایع بزرگ، پمپ‌های کشاورزی، نصب کنتور‌های هوشمند، اصلاح تعرفه و تغییر ساعت کار ادارات رقم هدف گذاری شده را تا سه هزار و ۸۷۴ مگاوات محقق کردیم.

آقای اردکانیان با بیان اینکه مصرف برق نسبت به سال گذشته، ​ ۱۵۰ گیگاوات ساعت انرژی افزایش پیدا کرده است، ادامه داد: مدیریت مصرف انرژی و جابجایی ساعات بار نه تنها کوچکترین لطمه‌ای در تولید وارد نکرد بلکه شاهد افزایش تولید انرژی در کشور نیز بودیم.

وزیر نیرو گفت: با مدیریت مصرف، سه هزار و ۸۷۴ مگاوات صرفه جویی در مصرف برق کشور داشته ایم که اگر می‌خواستیم همین میزان را تولید کنیم به نصب ۵ هزار و ۳۰۰ مگاوات نیروگاه جدید با صرف ۳/۷ میلیارد سرمایه گذاری جدید نیاز داشتیم.

آقای اردکانیان رشد مصرف برق در ۱۰ سال گذشته کشور را در زمان اوج بار معادل ۵/۲۲ درصد دانست و افزود: در تابستان ۹۷ این رشد به ۲/۹۸ درصد کاهش یافته و امسال بدون اعمال خاموشی و با وجود تامین نیاز کامل صنعت فقط یک درصد رشد را در مصرف برق کشور شاهد بودیم.

وزیر نیرو با بیان اینکه ما تعهدات خود را در صادرات به کشور‌های همسایه انجام دادیم، گفت: از ابتدای خرداد تا ۲۰ مرداد ۲/۳ میلیارد کیلووات ساعت انرژی صادر شده است که این بیشترین مقدار در طول سالیان اخیر بوده است.

 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی وزارت نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۰۵۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنایع در صورت رعایت مصرف از مشوق‌های پیش‌بینی شده بهره‌مند می‌شوند

مدیرعامل شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) گفت: صنایع در صورت استفاده از مولد خورشیدی و اجرای طرح‌های بهینه‌سازی مصرف، با ضرایب تشویقی ۱.۳ برابر از معافیت در طرح‌های مدیریت مصرف برخوردار می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مصطفی رجبی مشهدی در نشست برخط که با حضور معاون هماهنگی توزیع توانیر و معاون بازار برق ایران با مدیران عامل شرکت‌های توزیع نیروی برق برگزار شد، بر لزوم آمادگی شرکت‌ها برای تأمین برق تابستان و گذر از اوج بار تابستان تاکید کرد.

وی با اشاره به آغاز پویش با انرژی از اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف و لزوم آمادگی صنعت برق برای تأمین برق تابستان خبر داد.

مدیرعامل توانیر در خصوص فراهم کردن امکان ترانزیت برق مولدهای تولید پراکنده در خارج از دوره تعهد گفت: برق تولیدی آن‌ها می‌تواند از طریق عقد قرارداد با شهرک‌های صنعتی و جهت رفع محدودیت دیگر نقاط، عرضه شود.

رجبی مشهدی به مدیران عامل شرکت‌های توزیع یادآور شد، برخی از صنایع انرژی بر بخش توزیع، مشمول ماده ۴ قانون مانع‌زدایی از صنعت برق می‌شوند و مکلف هستند تا سال ۱۴۰۴ نسبت به احداث نیروگاه‌های خود تأمین اقدام کنند.

وی با تاکید بر لزوم تکمیل هوشمندسازی مدیریت مصرف برق ادارات دولتی پیش از فرارسیدن ایام اوج بار، استفاده کامل از ظرفیت‌های صرفه‌جویی برق ادارات را حائز اهمیت دانست.

مدیرعامل توانیر خاطرنشان ساخت: مشترکان بخش کشاورزی که بیش از ۵ ساعت با صنعت برق همکاری کنند، علاوه بر رایگان شدن برق ایام تابستان مشمول دریافت پاداش صرفه‌جویی تا ۲ هزار تومان به ازای هر کیلووات ساعت خواهند شد.

رجبی مشهدی در پایان به تبیین چگونگی شرکت در پویش با انرژی و کسب امتیاز و اختصاص جوایز و پاداش صرفه‌جویی به مشترکان خانگی پرداخت و گفت: مشارکت فعال روابط عمومی‌های صنعت برق در این خصوص و بهره‌گیری از برنامه‌ها و راهبردهای مدیریت مصرف برق را مورد تاکید قرار داد.

کد خبر 751712

دیگر خبرها

  • تولید پایدار برق در اوج بار مصرف/ به استقبال تابستان می‌رویم
  • نیروگاه مفتح همدان: نقشی در ایجاد فروچاله‌ها نداریم
  • صنایع در صورت رعایت مصرف از مشوق‌های پیش‌بینی شده بهره‌مند می‌شوند
  • ایجاد یک میلیون ظرفیت تولید موتورهای فوق کم‌مصرف با ارائه تسهیلات ۸۰۰ میلیاردی
  • مشترکان بد مصرف برق هزینه ۵ برابری تولید را باید بپردازند
  • ساخت ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر تسریع شود
  • تابستان منهای خاموشی
  • افزایش چشمگیر مصرف انرژی‌های تجدیدپذیر در جهان
  • مشترکان کم‌مصرف برق، خودرو جایزه می‌گیرند
  • تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف