Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@02:32:55 GMT

پیک بار شبکه توزیع برق هرمزگان از دو هزار مگاوات عبور کرد

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۵۴۸۹۴

پیک بار شبکه توزیع برق هرمزگان از دو هزار مگاوات عبور کرد

ایسنا/هرمزگان معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان گفت: پیک بار توزیع برق استان برای نخستین بار در اردیبهشت ماه از دو هزار مگاوات فراتر رفت و به ۲۰۴۱ مگاوت رسید.

مهرداد حاجی زاده صبح امروز(۲۹ اردیبهشت ماه) در جمع خبرنگاران، افزود: اوج مصرف برق امسال در ساعت ۱۵ روز ۲۶ اردیبهشت ماه به ثبت رسید که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۹ درصد رشد داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این میزان در مدت مشابه سال گذشته ۱۶۶۲ مگاوات بود.

وی اضافه کرد: پیک مصرف برق در سال های گذشته در تابستان اتفاق می افتاد که امسال با فرارسیدن گرمای زودرس، اوج مصرف در فصل بهار ثبت شد.

حاجی زاده اظهار کرد: عمده بار شبکه توزیع برق در این فصل مربوط به مشترکین خانگی و استفاده از لوازم سرمایشی است. با ادامه روند افزایش مصرف برق در استان، در ماه های تابستان قطعا با مشکل تامین برق مواجه خواهیم شد که برای جلوگیری از این مشکل، مشترکان در ساعات بعد از ظهر که مصرف برق به اوج خود می رسد لوازم پرمصرف غیرضرور را خاموش کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی مصرف برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۴۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان

               به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان، فرهاد بختیاری فر افزود: در حال حاضر شهر‌های همدان، ملایر، کبودراهنگ، اسدآباد، نهاوند، تویسرکان، سرکان و رزن و روستا‌های ارزانفود، سیمین و ابرو از تأسیسات جمع آوری و تصفیه فاضلاب بهرمند هستند. 

 او گفت: در حال حاضر هزار و ۶١٠ کیلومتر شبکه توزیع و ٧۵ کیلومتر خط انتقال جمع آوری فاضلاب شهری و ۴۰ کیلومتر شبکه توزیع و ١٠ کیلومتر خط انتقال جمع آوری فاضلاب روستایی در سطح استان وجود دارد. 

 مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان عنوان کرد: ورود میلیون‌ها لیتر فاضلاب به رودخانه‌ها، دریا‌ها و منابع آب زیرزمینی باعث آلودگی شدید و خطرناک محیط زندگی انسان و سایر موجودات زنده می‌شود و بی‌تفاوتی در قبال دفع حجم بالایی از آلاینده‌ها، مردم را با خطرات بروز بیماری‌ها و اثرات ناخوشایندی مواجه می‌کند.

دیگر خبرها

  • جوابیه غذا و دارو در خصوص روغن های تاریخ مصرف گذشته
  • ضرورت تامین امنیت سایبری شبکه های توزیع برق با فناوری نوین
  • مشترکان بد مصرف برق هزینه ۵ برابری تولید را باید بپردازند
  • ۴۶ واحد نیروگاه حرارتی جدید به شبکه برق کشور متصل شد
  • مشترکان کم‌مصرف برق، خودرو جایزه می‌گیرند
  • عبور موفق از پیک تابستان نیازمند همراهی مردم/ جایزه ۶۰۰ دستگاه خودرو ویژه مشترکین کم مصرف
  • عبور موفق از پیک تابستان امسال نیازمند همراهی مردم کردستان
  • توزیع بیش از ۴۳ هزار تن انواع کود در استان قزوین
  • تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان
  • خسارت طوفان و تند باد به زیر ساخت و شبکه برق هرمزگان